בצל טרי

בצל: לבד הוא לא נצרך לרוב אך הבצל מהווה אחת התוספות המוצלחות במטבח לתבשילים, לטיגון, בתנור, בסלטים ובעוד מגוון רחב של אפשרויות. הבצל בריא מאוד ומומלץ להכניסו כשניתנת ההזדמנות.

סימן תזונתי: 100 גרם

קלוריות: 40

חלבונים: 1.1

פחמימות: 9.34

סוכרים: 4.25

שומנים: 0.1

שומן רווי: 0.04

 

נתרן: 4

סידן: 23

ברזל: 0.21

אהבת את הכתבה?

365 Points
Upvote Downvote

מאת ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

ביצה

בצק פילו – מעדנות